Ontdek Gite 'Le Cers'

Stel je voor dat je op een groot privé-terras zit, omringd door het adembenemende uitzicht op de Corbière streek in Frankrijk. Dat is wat je krijgt bij Gite 'Le Cers'. Deze accommodatie biedt een perfecte mix van comfort, stijl en natuurlijke schoonheid.

De mooie open keuken en gezellige woonkamer met houtkachel zijn perfect voor gezellige avonden met vrienden en familie. De eetplaats biedt plaats voor 10 personen. De patio biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht, terwijl het grote privé-terras een spectaculair uitzicht biedt op het zwembad en het omliggende landschap. De overdekte open bar aan het zwembad is eveneens voorzien van een elektrische BBQ.

Met in totaal 4 ruime slaapkamers is Gite 'Le Cers' ideaal voor families en vriendengroepen. Alle kamers zijn voorzien van telkens minimaal 2 éénpersoonsbedden, wat het perfect maakt voor grotere groepen (totaal 10 slaapplaatsen). De Gite is voorzien van 2 badkamers en 2 toiletten. De woning is uiteraard voorzien van gratis Wifi.

U gaat op vakantie in de prachtige Corbière streek, een van de mooiste gebieden in Frankrijk. Het zwembad en de ruime parkeergelegenheid maken het een geweldige plek om te verblijven en te genieten van alles wat de streek te bieden heeft. De beide gites kunnen afzonderlijk of samen geboekt worden. Boek uw verblijf vandaag nog en ontdek zelf waarom dit zo'n populaire bestemming is.

Ontdek ook onze andere Gîte!